2017 – Educatieproject tijdens The Materiality of the Invisible

The Materiality of the Invisible was een tentoonstelling over archeologie in samenwerking met Bureau Europa en de Jan van Eyck. Jongeren van het United World College en IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) werkten zes weken samen met kunstenaar Giuseppe Licari.

“Hoe voelen stenen aan en welke verschillende soorten zijn er?”, naar aanleiding van deze vragen maakten zij verschillende tekeningen. Deze werden vervolgens in het print lab van de Van Eyck Academie tot kunstposters gedrukt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: