Het Plantiarchaat

Door Sunflower Soup

Tentoonstelling opent 1 juli 2023

Kunstenaars collectief Sunflower Soup maakt een tentoonstelling over Het Plantiarchaat. Het huis van Marres wordt omgevormd naar een plantenwereld, waar de planten domineren. Het collectief roept iedereen op om mee te helpen aan deze tentoonstelling. Vanaf de maand Maart zijn er verschillende workshops waar planten van papierklei worden gemaakt (via de website en social media worden de data en locaties gecommuniceerd). Op deze blog vind je de verhalen en ideeën terug die tijdens de workshops ontstaan, Tijdens het werken ontwikkelen alle deelnemers een nieuwe samenleving; Het Plantiarchaat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: